Ervaar de Kona vibe bij de RED/R tour 2016

Waar veel merken hun imago graag ophangen aan hun wedstrijdteam, hun wedstrijdmachines en hun overwinningen gaat dat bij Kona anders. Lol hebben: Dat is boodschap die ze al jaren uitdragen en waarmee ze zich richten op de mensen die gewoon graag fietsen, op wat voor type fiets dan ook. Ook ons bezoek aan hun Europese hoofdkwartier in het Zwitserse Versoix, waar we 3 jaar geleden te gast waren, was doorspekt met die boodschap. Hij werd niet opgedrongen, ‘het’ is er gewoon. ‘De Kona vibe’, zoals het zelf noemen. Die Kona vibe gaat overigens vrij vaak gepaard met barbecues… Die vibe is de komende periode zelf ook te ervaren, ook al heb je géén Kona tijdens de Kona RED-R tour.

RED-R? Ride Eat Drink – Repeat. Fietsen over vette trails, gezellig ouwehoeren, en na afloop barbecuen en bier drinken. What’s not to like? Verspreid over 4 dagen op 4 plekken in Nederland en België kun je met een toffe groep gelijkgestemden biken. In samenwerking met de lokale Kona dealer en onder leiding van een lokale gids worden de mooiste trails opgezocht. Je kan deelnemen met je Kona (uiteraard), maar ook al rij je niet op een Kona ben je welkom. Wil je een Kona testen? Dat kan ook: Er zijn Heihei Race, HeiHei Trail, Process 111, Explosif, Honzo Al en Kahuna DDL testbikes beschikbaar zijn.

KonaREDR_flyer

De vier datums en locaties:

De dagtochten starten om 10.00 uur en reken op een tocht van 4 tot 5 uur. De avondrit duurt zo’n 2 tot 2,5 uur en starten om 18.00 uur zodat men ruim voor het donker terug is op de startlocatie. Heb je een Kona én Kona outfit dan ding je mee naar de King Kona award die na afloop wordt uitgereikt. Daarnaast zal Kona nog meer in petto hebben voor de deelnemers!

Deelnamen aan de RED-R tour? Schrijf je dan in door een mail te sturen aan tom@konaworld.com en vermeld daarbij of je gebruik wilt maken van één van de testfietsen. Inschrijven is verplicht.

Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
Inline Feedbacks
View all comments