6 oktober 2024: Riesewijks Sterrato Sallandia Graveltocht

Op zondag 6 oktober 2024 organiseert WSV de Zwaluwen in de landstreek Salland (Overijssel) de Riesewijks Sterrato Sallandia graveltocht. Je kunt kiezen uit afstanden van 40 en 80 kilometer, of combineert ze tot een route van 120 kilometer. De start en finish zijn in Deventer en het decor is het schitterende Sallandse coulisselandschap.

Net als vorig jaar is WSV de Zwaluwen weer op zoek gegaan naar de mooiste onverharde wegen en paadjes in landstreek Salland. Dit gebied staat onder meer bekend om z’n grote variatie en tijdens de Riesewijks Sterrato Sallandia-graveltocht rijd je over alles, van gravelpaadjes en karrensporen tot kronkelende bospaadjes. Daarbij kom je rustieke boerderijen en fraaie flora en fauna tegen die zich begin oktober met wat geluk van hun mooiste herfstige kant laten zien.

Riesewijks Sterrato Sallandia – Graveltoertocht – toertocht gravelbike 6 oktober 2024

Twee routes, combineerbaar tot in totaal 120 kilometer

Bij de Riesewijkse Sterrato Sallandia zijn twee routes uitgezet. De ene lus is 40 kilometer, de andere 80 kilometer lang en kun je er geen genoeg van krijgen, dan combineer je ze tot een gravelroute van 120 kilometer. Daarmee is deze toertocht erg geschikt voor zowel beginnende als die hard gravelbikers, aldus de organisatie.

Start en finish zijn bij Riesewijk Tweewielers in Deventer. Na 40 kilometer is er een verzorgingspost. Na het voltooien van je gravelavontuur kun je je daar tegoed doen aan een hamburger (inclusief vega-optie) en drinken, waarbij twee consumpties bij de prijs zijn in begrepen. Eveneens is een T-shirt als herinnering aan de Riesewijkse Sterrato Sallandia bij de prijs inbegrepen.

Riesewijks Sterrato Sallandia Graveltocht : praktische details

  • Datum: Zondag 6 oktober 2024;
  • Startlocatie: Riesewijk Tweewielers, Essenstraat 4, 7418 BM, Deventer;
  • Prijs: € 17,50 en voor NTFU-leden € 15,00 bij voorinschrijving. € 20,00 bij inschrijving op de dag zelf. Prijs is inclusief sportdrank/voeding, drankje bij finish en een (vega)hamburger);
  • Parkeren: voldoende (begeleide) parkeergelegenheid bij de startlocatie;
  • Organisatie: WSV de Zwaluwen;
  • Routes: 40 en 80 kilometer, combineerbaar tot maximaal 120 kilometer;
  • Inschrijven: via Fietssport.nl;
  • Meer informatie: sterratosallandia.nl
Geplaatst in Nieuws.
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments