Feel The Rhythm BMX festival Dedemsvaart op 23 en 24 augustus 2024

“Zwarte fietscross” in Dedemsvaart!

Lekker cross’n met een feestje erna. Zó begon ooit de Zwarte Cross in de achterhoek. Iets dergelijks moeten Justin Kimman en Michel Schotman gedacht hebben. Maar dan niet met stinkende motoren, maar op pure spierkracht! Op 23 en 24 augustus organiseren zijn namelijk het Feel The Rhythm festival, een unieke combinatie van BMX en tentfeest. En jij kan erbij zijn!

Toen de broertjes Justin en Nick nog kleine Kimmannetjes waren, skeurden ze al op hun BMX’jes rond de boerderij. Ze groeiden op, maar de liefde voor BMX bleef. En hoe: Nick is inmiddels zelfs Olympisch kampioen geweest! Justin en zijn maat Michel uiten die liefde nu op een totaal nieuwe wijze: Het Feel the Rhythm festival belooft ons overdag spectaculaire BMX wedstrijden voor iedereen, met daarna een mooi feestje. Lekker aan het eind van het seizoen en in de vakantie, zodat zelfs de profs overgehaald konden worden om mee te doen. Het kan niet anders dan dat dat een mooi feestje gaat worden.

BMX racen!

De organisatie heeft een speciale 150 meter lange BMX baan gebouwd. Met startheuvel, maar zonder bochten. Het worden dus korte knallers, met een vleug pumpen. Uiteraard zijn er verschillende leeftijdscategorieën, zowel bij de dames als de heren. Deelnemers rijden (op basis van hun kwalificatietijd) steeds één tegen één, vanachter een tweepersoons starthek. De winnaar gaat door naar de volgende ronde, en zo houden we uiteindelijk twee finalisten over.

Feel the Rhythm Festival met BMX race – 23 en 24 augustus 2024 Dedemsvaart

Feesten en uitbrakken

’s avonds zorgen DJ Douwe, Hak op de Tak en de Gladjakkers voor feest en “georganiseerde dwaasheid” in de tent. Er zal ook wel iets te eten zijn. En verwacht je dat het laat en nat wordt… regel dan vooraf een plekje op de speciale camping! Je kan dan tot 12 uur uitslapen

Inschrijven en prijzn

Inschrijven kan hier.

  • Kom je kieken en feesten, dan betaal je € 17,95  en ben je jonger dan 16, dan betaal je € 8,50.
  • Voor twee overnachtingen op de camping betaal je voor € 18,00 voor een tent en € 36,00 voor een camper. Let op: een campingticket is géén festivalticket!
  • Kom je BMX-racen? Dan hoop ik dat je al ingeschreven staat, want de raceplakken zijn vol!

Feel the Rhythm Festival met BMX race – 23 en 24 augustus 2024 Dedemsvaart

Bron en meer info: ftrfestival.nl

Geplaatst in Nieuws en getagd met , .
Tags: ,
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments