Trailcrews opgelet: maak opnieuw kans op een offroad cargobike van Cube

Eerder dit jaar lanceerde fietsmerk Cube in samenwerking met MTBRoutes.nl en André Deunhouwer van MTB Challenge een winactie waarbij trailcrews een Cube cargobike met trapondersteuning konden winnen. Uitgedost met diverse gereedschappen voor trailonderhoud, willen deze drie partijen vrijwillige onderhoudsploegen van mountainbikeroutes opnieuw een extra steun in de rug geven. Nu volgt er namelijk een tweede ronde, waarbij jouw trailcrew kan meedingen door een video of andere creatieve uiting in te sturen.

Cube Bikes Cargobike – Cube Hybrid Cargo – Winactie voor trailcrews, in samenwerking met MTBRoutes.nl en MTB Challenge

Dat de aanleg en het onderhoud van de ruim 260 mountainbikeroutes die Nederland rijk is niet van zelf gaat, mag geen nieuws voor je zijn. Jaarlijks zijn talloze vrijwilligers in touw om te zorgen dat routes zo goed mogelijk in stand blijven. En met steeds grilliger weer is dat een beste opgave. Eerder dit jaar rolde Cube Bikes daarom een winactie uit en volgt dat nu (al!) op met een tweede editie. Dat doet het fietsmerk andermaal in samenwerking met MTBRoutes.nl en André Deunhouwer van MTB Challenge. Bij deze actie kunnen trailcrews meedingen naar een Cube Hybrid Cargo; een offroad-cargobike die door Cube specifiek wordt aangepast om trailcrews zo goed mogelijk van dienst te zijn.

Cube Hybrid Cargo voor trailonderhoud

Om de Hybrid Cargo extra geschikt te maken voor trailcrews, voorziet Cube deze cargobike onder meer van Schwalbe Big Betty-banden. Maar ook een dropper-zadelpen en een mountainbikestuur. Daarnaast is de Hybrid Cargo uitgerust met allerlei bagagedragers uit Cube’s eigen onderdelenprogramma Acid. Verder is de bak op deze cargobike voorzien van specifieke gereedschappen voor trailonderhoud.

Cube Hybrid Cargo – Cargobike winactie

De Cube Hybrid Cargo is speciaal voorzien van Schwalbe Big Betty banden, een dropper-zadelpen en een mountainbikestuur. Daarnaast zijn er extra dragers en tassen en bevestigingen aan de bak om gereedschap mee te nemen.

Meedoen aan winactie: niet alleen trailcrews, ook supporters!

Mee te doen aan de winactie en meedingen naar de Cube Hybrid Cargo? Daarvoor word je gevraagd een korte video te maken met een uitleg waarom je de cargobike verdient. Deze actie is expliciet bedoeld voor trailcrews. Maar ook supporters kunnen een inzending doen om hun lokale trailcrew mee te laten dingen. Uiteraard is een ludiek video het leukste, maar mocht een video te lastig zijn, dan zijn andere leuke en creatieve uitingen meer dan welkom! Je creatieve video of andere ludieke uiting stuur je naar: andre.mtbchallenge@gmail.com. Insturen kan tot en met vrijdag 11 oktober 2024.

Een jury selecteert uit de inzendingen een winnaar. De uitslag volgt op 21 maandag 21 oktober 2024. De jury bestaat uit Rutger Schellevis (marketing Oneway Bike Industry, distributeur van Cube Bikes), Gert Rigter van MTBRoutes.nl en André Deunhouwer van MTB Challenge.

Kijk voor meer informatie op: mtbroutes.nl

Aftermovie uitreiking winactie Cube Hybrid Cargo aan trailcrew Soest

Bij de eerste winactie van begin dit jaar, won de trailcrew van mountainbikeroute Soest de Cube cargobike. André rijkte hem uit en deed verslag:

Geplaatst in Nieuws en getagd met , , , , .
Subscribe
Notify of
guest
0 Comments
oudste
nieuwste populairste
Inline Feedbacks
View all comments